• 字級大小

習慣、健康、生活(HHL)量表測驗~You can understand yourself pressure.Habbit. Health. Life Test

發布日期 2016-09-29 00:00:00

各位同學你好
諮商與輔導中心本學期購買線上施測「習慣、健康與生活量表」。 該量表的施測目的乃在於幫助學生了解自己近期的壓力狀態,請同學依照下列步驟進行線上測驗。每位同學只有一次施測的機會,請依照你目前真實的狀態作答,這樣測驗結果才值得參考。
一、請使用 google瀏覽器(請加入google圖形),連結本校諮商與輔導中心-->最新
公告-->習慣、健康、生活(HHL)量表測驗,點選「活動網址請按此」,進入PAC測驗出版

二、學校選擇【高屏】【大專】【文藻外語大學】
登入帳號/密碼(學號/身分證字號英文字母大寫、外籍生為護照號碼、陸生為10碼ID)
三、確認個人資料,如果正確,點選資料無誤,進行測驗。
四、點選 開始測驗。

Hello, fellow students!

The Counseling Center has bought a online test, called "Habbit, Health, and Life Test." The goal of the test is to help students understand their present status, like stress, emotion, and so on. Thus, please follow the steps below to take the test. Every student can only take the test once each semester. Please answer the questions according to your present mental status so that the test report would be more correspondent.

1. Use Google Chrome and come to this page.

2. At the right hand side, select 【高屏】【大專】【私立文藻外語大學】

帳號(account) is your student ID.

密碼(password) is your passport ID.

3. Confirm your profile. Click【資料無誤,進行測驗】button to continue.

4. Click 【開始測驗】

按這開始測驗Click here to take the test